På tide med nytt innlegg kanskje...

Innså plutselig i dag at jeg ikke har blogget på et halvt år, så måtte nesten slenge inn et livstegn ;-)

Starter med å vise dere et bilde fra påsken da vi var på Arthecon...en morsom opplevelse for meg som er så blodfan av Ringenes herre :-)Ellers ikke mye spennende som har skjedd siden sist, tror jeg, men alt er bare bra. Det har vært travelt med skole og alt som hører med, i tillegg til familielivet, men alt går og nå er alle eksamener bestått og jeg er en tredjedel sykepleier :-) Det første året av skolen har gått utrolig fort og jeg har lært vanvittig mye. Åtte uker praksis var gøy og jeg var veldig heldig med praksissted og kontaktsykepleier, helt topp! Gleder meg til fortsettelsen!

Jeg har hatt sommerferie over to uker allerede og nå på onsdag gikk de to største ungene ut i sommerferie. Magnus går i barnehage ut neste uke, så er det fri for han også...Thomas skal ha fri samtidig med Magnus ettersom jeg jobber mye. Det er dessverre dårlig med lån og stipend om sommeren, så jeg må nok jobbe en del, men jeg stortrives i jobben, så det er greit. Litt fri skal jeg ha innimellom da...må jo nesten det for barnas del. Det blir en liten tur til trøndelag i august for å besøke familie, venner og være med på Torucon, men ellers blir vi her på sørlandet...sånn er det når jeg jobber sommer etter sommer.

Når vi ikke kan reise på lange, flotte ferieturer, så får vi bruke fantasien litt. I går var vi i Mexico...da pyntet vi litt rundt spisebordet, lagde taco og spilte musikk fra Mexico. I Mexico spiser de mye banan...varm banan, kald banan, frossen banan...så vi lagde banansplitt til dessert. Sombreroer er det litt dårlig med her i huset, men vi kledde oss sånn smått ut som cowboyer og indianere...Vi spiste og koste oss, samtidig som ungene lærte litt om Mexico og indianere...litt fakta gjør ikke vondt fordi om det er sommerferie :-) Og i dag var vi i Italia...vi spiste pizza og hadde is til dessert, mens vi hørte på italiensk musikk som vi selvfølgelig forestilte oss at var live-musikk :-) Og de små lærte litt om Italia...er vi turister, så er vi turister ;-) Nå skal vi ha ett par dager pause, men allerede på tirsdag skal vi til India...menyen er alt planlagt. Vi skal bruke fantasien å reise mye, så det er ikke kjedelig selv om mor jobber og økonomien ikke strekker til, til lange eksotiske utflukter ;-) Vi bruker tid med barna våre og skaper gode minner...det er i allefall tanken bak dette :-)

Nå er det under en uke til Magnus fyller tre år...tenk så fort det har gått!! Jeg må innrømme at jeg savner å ha baby...jeg tror aldri jeg får nok av babytida, men det er mye morsomt som skjer når barna vokser til også :-) 

Ønsker alle en fin sommer :-) Klem til den som vil ha :-)

Fikk lov av Dina Michaela å dele et bilde av henne fra Mexicoreisen vår i går...hun var sminket og ordnet som indianer, men her er hun visst i ferd med å bli cowboy i stedet :-)  

   

4 kommentarer

Anne-Lill

26.06.2016 kl.07:44

Så moro dere har det. :) Når dere kler dere ut, og reiser til andre land hele sommeren. Så må dere legge inn litt fakta om Trøndelag når dere skal dit og. Ja, og kle dere som trøndere... hehe...

Koselig at du blogger igjen og. :)

natalienorboe

26.06.2016 kl.09:35

Haha, ja, får gjøre det :-)

Takk :-)

fotoblikk2

05.07.2016 kl.17:49

Flott og kreativt av dere når økonomien ikke strekker til :-) Dette kunne mange lært noe av ! Har sett mange som har havnet på luksusfellen pga.ønsker som blir for store og kredittkort som ryker varmt :-(

natalienorboe

14.08.2016 kl.10:10

Ja, må ha det litt gøy og skape minner uavhengig av penger for barna vil huske tiden vi brukte på dem, ikke pengene :-) Ingen luksusfellen her i gården nei ;-)

Skriv en ny kommentar

natalienorboe

natalienorboe

31, Vennesla

Jeg er 31 år, gift med Thomas og vi har Sebastian (9), Dina Michaela (6) og Magnus (2). Jeg er ei jente som etter mye motgang tar ingenting for gitt og jeg setter pris på de små tingene i livet, sånn som lukten av nyvasket tøy, følelsen av lett vind som puster meg i fjeset, lykken over å se på mine barn som sover trygt og godt...og å bli kjent med nye mennesker. Favorittfargen er lilla. Peneste mann er Aragorn, ikke Viggo Mortensen altså, men Aragorn! Han er med i favorittfilmen Ringenes herre som jeg aldri blir lei av...jeg er rett og slett blodfan :-) Favoritt serien er Game of thrones. Min favoritt-tid på året er julen :-) Min store helt er Michael Jackson. Jeg liker også veldig godt Jan Thomas og drømmer om en bli ny dag med han! Jeg elsker dyr, over gjennomsnittet mye! Jeg er kreativ og trenger å få utløp for det. Ellers må historie nevnes som interesse...jeg elsker å besøke historiske steder...elsker gammel arkitektur, gamle bygninger og ting og tang...spesielt liker jeg godt middelalderen. De gamle indianerne fasinerer meg og vi har så mye å lære fra dem! Så må jeg innrømme at det bor en liten nerd i meg...spiller world og warcraft, elsker film og sammen med familien cosplayer jeg :-) Jeg er en positiv, åpen og ærlig person som gir av meg selv. Jeg har styrke, mot og empati, noe som kommer godt med i min fremtid som sykepleier :-) I bloggen skriver jeg om alt mulig :-)

Kategorier

Arkiv

hits